Canigó Remolcs S.L. és una empresa familiar creada l’any 1997 pel seu actual gerent Jordi Padullés i Serra, i dedicada exclusivament a la fabricació de remolcs lleugers de fins a 3500 kg, i tots els seus complements.

De tota manera, els orígens reals cal situar-los a l’agost del 1980, any en què el seu creador a l’edat de 24 anys començà l’activitat com a treballador autònom en un petit taller de serralleria, en el qual, de manera esporàdica, ja anava fabricant algun remolc per encàrrec.

Amb la incorporació del seu fill Ot Padullés i Sangrà es consolida la segona generació de l’empresa.

L’experiència acumulada durant aquests anys de fabricació, fa que actualment Canigó Remolcs sigui una empresa de referència en el disseny i fabricació de remolcs exclusius per a la indústria i transports específics, aplicant i creant tecnologia pròpia, així com la dels seus proveïdors amb la finalitat de facilitar la feina als seus clients.

Fabriquem remolcs autocarregadors, amb màquines instal·lades, i dissenys especials per a càrregues exclusives, etc.

Escoltem i estudiem les necessitats dels nostres clients per poder-los fabricar allò que necessiten. Estem oberts a tot, i aquesta és la columna vertebral de la nostra filosofia com a empresa, la qual ens ha portat a estar presents en mercats tan diversos com la majoria de països de la CEE, i també en alguns del continent Africà, el Pròxim Orient i Llatinoamèrica.

Una filosofia que oferim com a garantia de la nostra professionalitat.