Benvinguts al nou lloc web de Canigó Remolcs

Benvinguts al nou lloc web de Canigó Remolcs

Canigó Remolcs S.L. és una empresa familiar creada l’any 1997 pel seu actual gerent Jordi Padullés i Serra, i dedicada exclusivament a la fabricació de remolcs lleugers de fins a 3500 kg, i tots els seus complements.

Podem fabricar diferents models amb una capacitat de fins a 8 “quads”. Podem fabricar diferents models amb una capacitat de fins a 6 motos. Podem fabricar diferents models amb una capacitat de fins a 8 “quads”. Podem fabricar diferents models amb una capacitat de fins a 6 motos.

De tota manera els orígens reals cal situar-los a l’agost del 1980, any en que el seu creador a l’edat de 24 anys començà l’activitat com a treballador autònom en un petit taller de serralleria, en el que de manera esporàdica ja anava fabricant algun remolc per encàrrec.

Amb la incorporació del seu fill Ot Padullés i Sangrà es consolida la segona generació de l’empresa.

L’experiència acumulada durant aquests anys de fabricació fa que actualment Canigó Remolcs sigui una empresa de referència en el disseny i fabricació de remolcs especials per a la industria i transports especials, aplicant i creant tecnologia pròpia així com la dels seus proveïdors amb la finalitat de facilitar la feina als seus clients.

Fabriquem remolcs autocarregadors, amb maquines instal·lades, i dissenys especials per a carregues exclusives etc.

Escoltem i estudiem les necessitats dels nostres clients per poder-los fabricar allò que ells necessiten. Estem oberts a tot, i aquesta es la columna vertebral de la nostra filosofia com empresa, la qual ens a portat a estar presents en mercats tan diversos com la majoria de països de la CEE, i també en alguns del continent Africà, el Pròxim Orient i Llatinoamericà, una filosofia que oferim com a garantia de la nostra professionalitat.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *